Associació de Veterans Boines Verdes de Catalunya

 

   Qui som:

 

 

 Som una Associació que agrupa antics soldats Boines Verdes, que van servir en les Companyies d'Operacions Especials dels tres Exèrcits; Grups d'Operacions Especials de Terra, EZAPAC d'Aire i UOE d'Infanteria de Marina.

 

 

   Fins de l'Associació:

 

 

1)   Agrupar a tots els que van servir en una unitat d'Operacions Especials del Exèrcit Espanyol, i que se van distingir per dur la «Boina Verde» com peça inconfusible de la seva especial formació militar.

 2)   Perpetuar l'esperit de companyonia  i amistat   entre tots els seus membres,   a través de la realització   d'activitats que cobreixin l'oci dels socis conformement a les seves aficions  i a l'interès pel foment de la convivència.

 3)   Promoure i donar suport les iniciatives encaminades a completar la formació integral dels veterans   boines verdes com persones integrades en la nostra societat, ajudant especialment a qui tenen dificultat en la seva integració laboral.

 4)   Projectar la nostra acció com prestadors de serveis a la societat en general; renovant així,   amb la nostra actitud exemplar, el jurament de fidelitat a la Pàtria que en el seu moment vam fer davant la Bandera.

 5)   Estimular la relació d'amistat entre la ciutadania en general amb el seu Exèrcit, principalment amb les unitats OE.

 6)   Queda exclòs tot ànim de lucre, a més de qualsevol vinculació amb ideologies polítiques, econòmiques, de confessions religioses i governamentals.

 

 

    On estem:

 

 

 Ens pots trobar tots els dissabtes parells, en la següent adreça:

 

 Gobern Militar de Barcelona

 Plaça Portal de la Pau, s/n     (veure mapa)

 08002 Barcelona

 

  També et pots contactar amb nosaltres en:

 

 per email: vbvbcn@telefonica.net

 per correu postal: Plaça Portal de la Pau, s/n - 08002 Barcelona

 per telèfon: 93 316 93 29 Ext.: 4329

 per internet: www.boinasverdes.cat

 

Govern Militar de Barcelona

Plaça Portal de la Pau, s / n - 08002 Barcelona

email: vbvbcn@telefonica.net

Telèfon: 93 316 93 29 Ext .: 4329

Creada en 2016 por: Juan Company Moreno